Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.

pie-cabecera-podologia-vilafranca esp cat

Clínica podològica a Vilafranca del Penedès

tel 93 819 92 37 - 698 923 833
tel info@podologiallopart.com
facebook google

1. AVÍS LEGAL.De conformitat amb la vigent Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s'informa a l'usuari que el titular de www.podologiallopart.com:1.1. CONDICIONS D'ÚS.

L'ús del lloc web www.podologiallopart.com, es regeix per les normes establertes en el present avís legal. Amb la seva utilització, vostè accepta les condicions d'ús.

LÍDIA LLOPART LOBATO es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

Els usos i regles que lubesi.com segueix en compliment de la Llei Orgànica 15/99 de 13 de Desembre, Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la seva normativa de desenvolupament són els que s'exposen en l'apartat de privadesa “Política de Privadesa” de la present pàgina Web.

1.2. DRETS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL.

Tots els continguts del lloc web http://www.podologiallopart.com (incloent, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges i fotografies, dibuixos, gràfics i arxius de text) són propietat de LÍDIA LLOPART LOBATO. La recopilació, disseny, ordenació i muntatge de tot el contingut del lloc web és propietat exclusiva de LÍDIA LLOPART LOBATO i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Per tant no poden ser objecte d'ulterior modificació, còpia, transformació, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de tercers, sense l'expressa autorització per part del titular d'aquest contingut. La posada a la disposició dels textos, dades i dibuixos gràfics no implica, en cap cas, la cessió de la seva titularitat o la concessió d'un dret d'explotació, reproducció, difusió, transformació, distribució, o transmissió al seu favor, diferent del dret d'ús que comporta la utilització legítima del web.

1.3. MANIFESTACIONS.

a) El lloc web www.podologiallopart.com podria contenir inexactituds, omissions rellevants, imprecisions o errates. LÍDIA LLOPART LOBATO no garanteix, en cap cas, la veracitat, exactitud i actualitat de les dades contingudes en el seu lloc web. L'usuari que accedeix al mateix exonera a LÍDIA LLOPART LOBATO de qualsevol responsabilitat en relació a la fiabilitat, utilitat o falses expectatives que aquest lloc web pogués produir-li.

b) LÍDIA LLOPART LOBATO es compromet, en la mesura de les seves possibilitats, a atendre les peticions que en qualsevol moment i utilitzant sempre les lleres que la llei estableixi, pugui plantejar l'usuari, quant a observacions, millores i reclamacions respecte a la present Avís Legal.

c) LÍDIA LLOPART LOBATO manifesta que aquest lloc web disposa de la tecnologia adequada per permetre l'accés i utilització del mateix. No obstant això, no es responsabilitza per l'eventual existència de virus o altres elements nocius, introduïts per qualsevol mitjà o per qualsevol tercer, que puguin produir alteracions en els seus sistemes informàtics.

1.4. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT.

LÍDIA LLOPART LOBATO exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure's a:

a) La transmissió, difusió, emmagatzematge, posada a disposició, recepció, obtenció o accés als continguts.

b) Falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del lloc web i dels serveis, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir al lloc web i als serveis, a la fiabilitat del lloc web i dels serveis, i en particular, encara que no de manera exclusiva, a les fallades en l'accés a les diferents pàgines Web del lloc o aquelles des de les quals es presten els serveis.

c) El correcte funcionament dels dispositius tècnics d'enllaç (tals com, entre uns altres, bàners i botons), directoris i eines de cerca que permetin als usuaris accedir a llocs web pertanyents i/o gestionats per tercers. La instal·lació d'aquests dispositius tècnics té per únic objecte facilitar als usuaris, la cerca i accés a la informació, continguts i serveis disponibles en Internet.

d) La qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts i serveis existents en els llocs enllaçats.

e) Presència de virus, o la presència d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

1.5. CONFIDENCIALITAT.

Per accedir a alguns dels serveis que lubesi.com ofereix a través del nostre lloc web haurà de proporcionar-nos dades de caràcter personal. En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de lubesi.com, amb la finalitat de poder-li prestar els serveis sol·licitats, així com per mantenir-li informat, fins i tot per mitjans electrònics, dels productes i serveis comercialitzats per lubesi.com.

1.6. ANÀLISI WEB.

Aquest lloc web utilitza tecnologia d'anàlisi web per a tercers, com Google Analytics, per recaptar informació de visites. Aquesta informació és anònima i s'usa amb finalitats de màrqueting i d'optimització de web. Les dades no s'utilitzaran mai per identificar a un usuari personalment i no es relacionarà amb cap dada personal. Juntament amb les dades dels nostres registres, aquesta informació ens ajuda a aprendre coses com a quines pàgines són més atractives per als nostres usuaris.

1.7. LEGISLACIÓ APLICABLE.

Amb caràcter general les relacions entre LÍDIA LLOPART LOBATO amb l'usuari dels serveis telemàtics presents en la web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

LÍDIA LLOPART LOBATO i l'usuari acorden sotmetre's exclusivament a la jurisdicció dels Jutjats de Barcelona per a la resolució de qualsevol disputa que sorgeixi entre tots dos.

2. POLÍTICA DE PRIVADESA.


Les dades de caràcter personal que puguin ser facilitats a LÍDIA LLOPART LOBATO a través de l'e-mail info@podologiallopart.com o dels respectius formularis presents en la web, seran incorporats a un fitxer del que LÍDIA LLOPART LOBATO és responsable, amb la finalitat d'atendre a la seva petició de de els nostres serveis, així com de remetre-li informació publicitària per qualsevol mitjà de comunicació existent o futur, sempre que així ho indiqui en els formularis.
El titular de les dades consent expressament a LÍDIA LLOPART LOBATO, mitjançant l'acceptació de la present Política de Privadesa, el tractament informàtic dels mateixos per part de la citada persona i es compromet a comunicar en els termes que s'estableixen per a l'exercici de drets qualsevol modificació que es produeixi en les dades aportades. Així mateix, també consent expressament, mitjançant l'acceptació de la present Política de Privadesa, que LÍDIA LLOPART LOBATO pugui remetre-li per via telemàtica, ordinària o per qualsevol altre mitjà actual o que en un futur la tècnica desenvolupi, quanta informació que LÍDIA LLOPART LOBATO consideri que pugui ser necessària per a la correcta prestació del servei demandat o qualsevol altra informació publicitària, que en un futur l'empresa consideri que pogués resultar del seu interès.
Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal inclosos en l'esmentat fitxer de conformitat amb l'establert en la LOPD i altra normativa aplicable a aquest efecte en info@podologiallopart.com, en el número de telèfon 93 819 92 37 o en Av Catalunya, 14 local 2 08720 Vilafranca del Penedès.