Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.

pie-cabecera-podologia-vilafranca esp cat

Clínica podològica a Vilafranca del Penedès

tel 93 819 92 37 - 698 923 833
tel info@podologiallopart.com
facebook google
peu diabètic
cirurgia unguial
podologia pediatrica
plantilles i ortesis
làser podològic
podologia esportiva
cirurgia-ungueal

Cirurgia unguialUna de les alteracions dels peus que es dóna en més freqüència és l’ungla enclavada o “uñero”, onicocriptosis en nomenclatura mèdica.

Es una afecció bastant corrent que sol afectar al 1r dit, encara que pot afectar indistintament qualsevol altre , i consisteix en l’enclavament d’una espícula en el canal de l’ungla que origina dolor i/o inflamació del plec lateral de l’ungla, podent ocasionar un quadre infecciós.

Les causes predisponents són:

Allà on no arribi el tractament conservador, s’aplicarà tècnica quirúrgica, que ofereix el tractament definitiu del problema , mitjançant anestèsia local, mínim dolor postoperatori (controlable amb analgèsic menors) i recuperació inmediata.

Lo més habitual, és treballar directament sobre el canal afectat , fent més estreta l’ungla. En la majoria dels casos no és necessari l’eliminació total de l’ungla .

Caldrà un estudi radiològic en les ungles corbes, per tal de descartar exostosis o altra tipus de tumoracions subunguials , que puguin originar la patologia.