Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.

pie-cabecera-podologia-vilafranca esp cat

Clínica podològica a Vilafranca del Penedès

tel 93 819 92 37 - 698 923 833
tel info@podologiallopart.com
facebook google
peu diabètic
cirurgia unguial
podologia pediatrica
plantilles i ortesis
làser podològic
podologia esportiva
laser-podologic

Làser podològicEl S30 PODYLAS és un làser d’estat sòlid d’alta potència de 1064 nm, 40 W de potència, amb tecnologia de llarga duració.

S30 PODYLAS és un làser multidisciplinar en podologia amb diferents aplicacions:

ONICOMICOSIS

La onicomicosi és una infecció causada per fongs que afecta amb facilitat pell i ungles degut a les seves enzimes queratolítiques. Aquests fongs tenen una alta capacitat reproductora, poden afectar a qualsevol part de la ungla, la làmina ungueal, el llit ungueal i fins i tot la matriu ungueal. La infecció pot ser produïda per dermatofits, llevats del gènere Càndida, i fongs filamentosos no dermatofits, essent el principal fong causal el dermatofit Trichophitum Rubrum. Es una infecció molt poc freqüent en nens i adolescents, i molt més freqüents en edats avançades. La principal causa predisponent són els traumatismes directes i microtraumatismes (fregaments continuats en un calçat just), també són predisponents factors com la inmunosupressió, la diabetes, patologia vascular, hiperhidrosis, ...

Fins fa poc les opcions de tractament per a les onicomicosis es limitaven a cremes i laques tòpiques (de resultats lents i discrets) i a la presa de tractaments orals amb efectes tòxics. Avui en dia, els avenços en tecnologia mèdica permeten disposar d’un mètode nou : el làser, que elimina els fongs de les ungles en un 85-90% d’eficàcia, de forma ràpida, segura i sense efectes secundaris.

El S30 PODYLAS provoca un efecte tèrmic controlat que elimina les infeccions micòtiques de les ungles de manera eficaç. Els pulsos de llum làser penetren a través de l’ungla, augmentant ràpidament la temperatura dels microorganismes i arribant als fongs més profunds, sense malmetre els teixits circundants.

TERÀPIA ANTIINFLAMATORIA

La teràpia làser de baix nivell (LLLT) actua a nivell molecular on interfereix sobre el metabolisme cel.lular ja sigui estimulant-lo o inhibint-lo. Actua com a biomodulador o bioestimulador resultant en efectes terapèutics: antinflamatori (per augment de la microcirculació), reparador o tròfic i antiàlgic o analgèsic.

Per al tractament amb làser s'utilitzen unes ulleres de protecció ocular homologades específiques per a la longitud d'ona del làser.